Afspraak maken?

Wil je een afspraak maken voor behandeling? Kijk hieronder of er plek is. Ik werk namelijk niet met een wachtlijst, dus er is plek of niet. Ik ontvang inmiddels weer mensen op mijn praktijk, waarbij de Coronamaatregelen van toepassing zijn.

Helaas, er is geen plek op dit moment! Probeer het over een week nog eens.

Je kunt ook leertherapie of supervisie bij mij krijgen. Ik ben een erkend supervisor voor de opleiding tot cognitief gedragstherapeut VGCt® en voor de opleiding tot GZ psycholoog. Stuur me een mailtje naar elsbeth@psycholoog-oudwest.nl als interesse hebt.

Ik werk mijn beschikbaarheid wekelijks bij. Dus zodra er plek is, kan ik je binnen twee weken zien. Er is geen wachttijd tussen intake en behandeling. Er zijn ook geen verschillen in wachttijden per verzekeraar. Je zorgverzekeraar biedt soms de mogelijkheid voor wachtlijstbemiddeling, mocht je aanlopen tegen wachttijden bij hulpverleners. Neem ook een kijkje op de website van Wegwijs GGZ. Wegwijs GGZ helpt mensen in Amsterdam e.o. in hun zoektocht naar beschikbare hulp.

De foto’s op deze website zijn gemaakt door Roel Siebrand.