Afspraak maken?

Afspraak maken? 

Wil je een afspraak maken voor behandeling? Ga eerst naar de huisarts voor een beoordeling en verwijsbrief. Hieronder kan je zien of er plek is. Ik werk niet met een wachtlijst, dus er is plek of niet. Ik ontvang inmiddels weer mensen op mijn praktijk, waarbij de Coronamaatregelen van toepassing zijn.

Helaas, ik heb geen plek 🙁

Crisis of spoed? 

Als je in acute nood verkeert, raad ik je aan om contact te zoeken met je huisarts. Heb je met spoed een huisarts nodig ’s avonds, ’s nachts of in het weekend? Dan bel je het centrale telefoonnummer 088 – 00 30 600 van de huisartsenpost in Amsterdam, Badhoevedorp, Landsmeer, Diemen en Duivendrecht.

Leertherapie en supervisie

Je kunt ook leertherapie of supervisie bij mij krijgen. Ik ben een erkend supervisor voor de opleiding tot cognitief gedragstherapeut VGCt® en voor de opleiding tot GZ psycholoog. Stuur me een mailtje naar elsbeth@psycholoog-oudwest.nl als interesse hebt.

Ik werk mijn beschikbaarheid wekelijks bij. Dus zodra er plek is, kan ik je binnen twee weken zien. Er is geen wachttijd tussen intake en behandeling. Er zijn ook geen verschillen in wachttijden per verzekeraar. Je zorgverzekeraar biedt soms de mogelijkheid voor wachtlijstbemiddeling, mocht je aanlopen tegen wachttijden bij hulpverleners. Neem ook een kijkje op de website van Wegwijs GGZ. Wegwijs GGZ helpt mensen in Amsterdam e.o. in hun zoektocht naar beschikbare hulp.

Ik ben bereikbaar op tel. 06-23780347 of via de mail: elsbeth@psycholoog-oudwest.nl.

De foto’s op deze website zijn gemaakt door Roel Siebrand.