Waarneming

Waarneming tijdens afwezigheid

Als ik langer dan twee weken afwezig ben, regel ik een waarnemer.

Ik ben op vakantie van 27-7-2022 tot en met 17-8-2022. Tijdens mijn vakantie word ik waargenomen door Belinda Kersten. De waarneming is bedoeld voor dringende zaken en geldt alleen voor mensen die al bij mij in behandeling zijn. Belinda is bereikbaar op telefoonnummer 06-51 13 98 13 of via info@parpajon.nl

Buiten kantoortijden en in het weekeinde is Belinda niet bereikbaar, in geval van nood kan je buitenkantoortijd of in het weekeinde contact opnemen met je huisarts of de huisartsenpost (zie hieronder).

Crisis of spoed?

Heb je dringend hulp nodig of verkeer je in acute nood? Zoek dan contact met je huisarts. Buiten kantoortijden bel je het centrale telefoonnummer 088 – 00 30 600 van de huisartsenpost in Amsterdam, Badhoevedorp, Landsmeer, Diemen en Duivendrecht.